22 voor 2022- halftijdse update

Mijn 22 voor 2022

Aan de start van het jaar maakte ik mijn lijstje met 22 dingen die ik graag ‘top of mind’ wilde houden. Nee, daarom geen dwingende voornemens, eerder een ‘het zou toch echt wel leuk zijn‘. Aangezien we op 2 juli halverwege het jaar zitten, is het een mooi moment om die lijst er bij te halen en te kijken hoe het loopt!

 1. Zes keer op date gaan/een avondje voor ons samen hebben met Manlief
  Dit jaar hebben Manlief en ik elkaar geen klassieke kerstcadeaus gegeven. We hebben elk drie dates uitgezocht, en die aan elkaar ‘geschonken’. Op dit moment is er één date uitgevoerd, nl. we zijn gaan eten in Dans Le Noir, een restaurant waarbij je dineert in volledige duisternis. En 1 date ligt gepland. We staan dus wat achter op schema. ONGOING
 2. Eens weg zonder kindjes
  Is gebeurd, we zijn vier dagen gaan skiën. Nu ja, ik ben vier dagen gaan skiën. Manlief heeft 1,5 dagen geskied en brak toen zijn been… CHECK
 3. Drie massages boeken
  Er ligt er eentje vast! ONGOING
 4. Drie fotoboeken maken
  Okee, er is al een serieuze opkuis gebeurd in de foto’s van de voorbije vijf jaar. Nu nog die boeken maken. ONGOING
 5. Minstens 20 boeken lezen
  Ik loop een beetje achter, ik zit op 8 boeken. Tenzij ik er de kinderboeken bij tel, dan zit ik super goed op schema, haha! ONGOING
 6. Naar Casa del papel kijken
  Nog niet aan begonnen. NIET GESTART
 7. Macarons maken
  Nope. Nog niet. NIET GESTART
 8. Minstens 2 keer (liefst 3) per week iets vegetarisch op het menu zetten
  Ja, dat lukt aardig en het is eigenlijk al een gewoonte geworden. ONGOING
 9. Een brunch geven voor vrienden
  Hele fijne brunch gegeven voor mijn verjaardag. CHECK
 10. Een tijdscapsule maken met de kindjes
  Nog niet gebeurd, maar ik zou dat graag doen op Kleine Broer zijn verjaardag. NIET GESTART
 11. Een geocache verstoppen en loggen zodat anderen die ook kunnen vinden
  Nog niet gedaan, wel al veel over gebabbeld. NIET GESTART
 12. Bovenverdieping opruimen
  Héél wat werk verzet! CHECK
 13. Kleine Broer zijn kamer schilderen + installeren
  Schilderen nog niet gebeurd, kasten wel geïnstalleerd. ONGOING
 14. Babyspullen opruimen/weggeven/verkopen
  Goed mee bezig, dingen weggegeven, dingen op tweedehands gezet. ONGOING
 15. Minstens 1 meubelstuk upcyclen
  NIET GESTART
 16. 48uur offline gaan
  NIET GESTART
 17. Cirkeltjes rond maken
  Gewoon af en toe eens denken, ‘maak dat nu eens af, maak dat cirkeltje rond’, helpt me echt! ONGOING
 18. Een hele dag met z’n allen in pyjama doorbrengen
  Krullenbol heeft zo al wel eens een zaterdag doorgebracht, ik heb me tot nu toe wel altijd omgekleed. NOG NIET GEBEURD
 19. Sport integreren in de week
  Yoga for the win! ONGOING
 20. Opnieuw 5 kilometer kunnen lopen
  Ik heb me net ingeschreven in een begeleide reeks om in een groepje naar de 5km te werken! ONGOING
 21. Uitzoeken hoe je aan een podcast begint
  Oh oh ohhh…. ik heb een compagnon gevonden. En een idee. En heel veel goesting! Nu nog de technische kant wat uitzoeken. ONGOING
 22. Een cursus volgen
  CHECK! Ik heb de Expert opleiding rond hoogbegaafdheid afgerond, en sta op het punt om ook mijn coach opleiding af te ronden. Van die eerste is er trouwens een echt examen, in oktober. SPANNEND!!!

Amai, toen ik zo voor het eerst naar mijn lijstje keek, dacht ik echt ‘ik ben super slecht bezig’. Maar als ik het zo zie, valt het nog goed mee! Al valt het me wel op dat de zelfzorg, en zeker de ‘koppel-doelstellingen’ een beetje achter blijven… misschien dus toch nog eens wat inplannen!

Had jij een lijstje? Of wil je graag nog iets bereiken dit jaar?
Advertentie

6 gedachtes over “22 voor 2022- halftijdse update

 1. Je bent goed bezig hoor, allee toch van wat ik er uit kan opmaken 🙂 En wat een fijn idee zeg, om elkaar geen traditionele cadeaus te geven maar dates. Ik ga dat dineren in het donker trouwens eens opzoeken, want dat klinkt heel intrigerend 🙂

  Like

 2. Wauw, goed bezig! Klinkt alsof je al bergen hebt verzet op een halfjaar tijd.
  Hier is er een lijstje in mijn hoofd, maar ik heb het nooit echt uitgewerkt op papier. Het jaar begon wat zoekend (met nog deeltijds ziekteverlof en zo), dus ik wou mezelf niet te veel extra druk opleggen. Misschien dat ik nog een halfjaardoelenlijstje of zo maak :-).

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Wat lukte er van die 22 voor 2022? | Boston, baby!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s