De fotohoek #12

Ook deze week probeerde ik te vangen in vijf beelden. Ik merk dat ik eerder een foto maak dan een dagboek invul. En zegt een foto niet meer dan 1000 woorden. Wel aan dan… Vijf foto’s van de laatste weken.

 1. Er is er eentje ongelooflijke fan van koeien. We wandelen er geregeld heen
 2. Een échte gender reveal taart maken- waarbij de ouders zélf niet wisten welke kleur er vanbinnen zat… dat stond al heel lang op mijn back it list. (btw… it’s a girl!)
 3. Niets zo fijn als besjes allerlei uit eigen tuin
 4. Een onverwacht fijne middag bij de officiële opening van de speeltuin naast de school van Krullenbol
 5. De kleur van korenbloemen…daar kan ik foto’s van blijven trekken!

En waar heb jij foto’s van genomen de voorbije weken?
Advertentie

5 gedachtes over “De fotohoek #12

 1. Oh whaw, heb jij die taart zelf gemaakt? En hoezo de ouders wisten niet welk kleur erin zat? Ze wisten hopelijk toch zelf het geslacht van hun kindje 🙂

  Like

  • Jep zelf gemaakt! En nee hoor, de mama had het zo geregeld dat ik de uitslag van de NIPT test kreeg zonder dat ze het zelf wist! Ik (en de gynaecoloog) waren dus 24u de enigen die het wisten! Het was dus écht een gender reveal voor de beide ouders zelf (en mijn gezin want ik had braaf gezwegen en had alle roze ‘overschotjes’ verstopt)

   Like

 2. Pingback: Koffie Klasj- juni ’22 – Boston, baby!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s