De fotohoek #5

Ook deze week probeerde ik te vangen in vijf beelden. Die kleine momentjes, waarbij ik misschien beter mijn telefoon zou wegleggen. Maar ik ben vaak toch blij dat ik het vast gelegd heb. Mijn geheugen is ook niet meer wat het geweest is (hum hum).1. Voor het eerst dit jaar rabarber oogsten – voor het eerst dit jaar rabarbercake maken – er voor het eerst dit jaar van genieten bij vrienden thuis

2. Voor het eerst dit jaar gaan lunchen met Manlief. Zo genoten. En niet alleen van het eten.

3. Chocolade muffins, voor een tuinfeestje dat, jawel, in de zon kon doorgaan.

4. Kinderkleren krijgen van een vriendin, altijd fijn.

5. Er is er eentje vertrokken. Het sluipen lukt steeds beter. De actieradius wordt uitgebreid.

Advertentie

3 gedachtes over “De fotohoek #5

    • ik vind dit, samen met net leren stappen, de spannendste periode – ze kunnen zich voortbewegen maar zijn zich van geen kwaad bewust en je kan ook nog niet uitleggen waarom de trap en het stopcontact echt niet zo leutig zijn als ze eruit zien!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s