Mijn 21 voor 21- update 2

Een tijdje terug bundelde ik al mijn wensen voor 2021, die niet noodzakelijk goeie voornemens waren, maar die ik wel graag in een lijstje wilde gieten.

Ik geloof dat als je dingen oplijst, en dan af en toe eens naar dat lijstje kijkt, daar ook meer dingen van gaan gebeuren.

Op 2 juli zitten we nét in het midden van het jaar. Hebben jullie ook het gevoel dat dat weer ontzettend snel voorbij gegaan is? Iemand opperde dat dat kwam omdat we zo weinig ‘te doen’ gehad hebben. Omdat alle dagen zo een beetje hetzelfde lijken. Wie weet…

Hoe dan ook – ik heb zeker gewerkt aan mijn lijstje. Wat dat betreft werkt het dus zeker.

Hierbij een update, over mijn 21 voor 21.

Mijn 21 voor 2021

 1. Zes keer op date gaan/een avondje voor ons samen hebben met Manlief
  We zitten aan 3 op 6! Hoera! We zijn drie keer gaan lunchen tijdens de week – te plannen tussen het werk, en de kindjes rustig op school en in de crèche.
 2. Drie fotoboeken maken – zo overweldigend… echt zoiets waar je eens moet aan beginnen … maar het niet doet
 3. Minstens 8 boeken lezen (en dus eerst mijn verdwenen Kindle localiseren)
  YES! Kindle teruggevonden, kleine vreugdedans gedaan, twee boeken uitgelezen. 2/8
 4. Onze trouwfoto’s inkleven – ben ongeveer halverwege
 5. Een fotoshoot voor ons gezin organiseren – al serieus aan het googelen geweest, maar nog niets geboekt. Mijn zus bood aan van enkele foto’s te trekken, dus we komen wel in de buurt
 6. Onze 40ste verjaardag vieren in de stijl die het verdient, wat vorig jaar niet mogelijk was
 7. Een vriendin die het niet waard vindt haar verjaardag te vieren, een feestpakket opsturen – done! She loved it!
 8. Opnieuw 5 kilometer kunnen lopen – pff ik durf er niet goed aan te beginnen…
 9. Een goeie manier vinden om onze favoriete recepten bij te houden
  Ik gebruik sinds kort de app Paprika3. Nog niet perfect, en niet gratis als je meer dan 100 recepten wilt opslaan. Ik heb het toch gedaan omdat het echt wel goeie reviews had en ik na 100 recepten niet wilde gaan kiezen.
 10. Een lichtplan laten opstellen en mooie lichten vinden voor keuken en living – work in progress! Advies gevraagd, maar sinds april aan het wachten op feedback…
 11. IETS kweken op ons terras dat geen mos is (groentjes, kruiden…)
  Goed bezig hier! De aardbeitjes zijn aan het kleuren, de pompoenplant doet zijn best, de basilicum wordt groter en de tomatenplanten zijn ook verpot. We komen er!
 12. Een back up van deze blog maken – yep! is gebeurd!
 13. Een memory box starten voor de twee jongens – ik heb een doos gekocht, maar weet niet of die groot genoeg gaat zijn.
 14. Een sensory deprivation tank proberen
  Check! Dit was mijn verrassing voor vaderdag.
 15. Overschakelen naar Brave als browser en een privacy vriendelijke zoekrobot gebruiken in plaats van het alziende oog van Google – ik ben al overgeschakeld naar de browser Ecosia, die bomen plant naargelang je meer zoekopdrachten uitvoert! En Brave is geïnstalleerd, maar ik moet er nog een beetje aan wennen.
 16. Facebook en Instagram limiteren tot 30 min per dag – check! al lukt het niet elke dag om niet op ‘nog 15 min’ te duwen.
 17. Een cursus volgen – check! Ik volgde de online cursus ‘Baby eet zelf’ van Rolinde De Meyer, om me wat zekerder te voelen over Babybroer stukjes aanbieden. Hele fijne cursus.
 18. Opnieuw in mijn trouwkleed passen op onze 10de huwelijksverjaardag (oktober)
 19. Een manifesto schrijven – check! Vind je hier!
 20. Het perfecte juweeltje vinden dat naar onze twee jongens verwijst – manlief verraste me op mijn verjaardag met een prachtige halsketting. Een zilveren staafje bevat een klein diamantje en aan weerskanten staan de namen van onze wonders gegraveerd. Ik had het niet mooier kunnen bedenken.
 21. Een weekmenu opmaken en minstens twee gerechten klaarmaken in het weekend – check! Dat weekmenu is er altijd, het klaarmaken in het weekend is er nu een paar keer van tussen gevallen omdat we meer dingen te doen krijgen in het weekend. Blijft wel een goed idee, en iets dat ik wil blijven doen.
Work in progress!

Dat loopt wel aardig! Nog wat dates, wat lezen, wat fotoboeken maken (- iemand tips hebben voor een gebruiksvriendelijke site daarvoor?), en een feestje plannen. Sounds good!

Is er nog iets dat jij graag wilt afchecken deze zomer?
Advertentie

10 gedachtes over “Mijn 21 voor 21- update 2

 1. De fotoboeken maken wij altijd met Albelli, ben wel content van het gebruiksgemak en de service. Ik ben ermee begonnen en nu ga ik ermee door, want ik heb dan liefst dat alle boeken dezelfde kaft en grootte hebben :-).
  Voor een gezinsfotoshoot kan ik Kelly Steenlandt heel hard aanbevelen! Wij deden een shoot bij haar vorig jaar en zijn supertevreden van het resultaat.

  Geliked door 1 persoon

 2. Goed bezig zeg! En het deed me er meteen aan herinneren dat ik ook dringend eens een update moet schrijven hierover 😉

  Voor die 5km misschien gewoon terug starten met de Start 2 Run app? Hier werkt dat alvast goed 😉

  Like

 3. een sensory deprivation tank? dat moet ik opzoeken wat dat is.

  ah tof dat je van dat juweeltje werk maakte. Ik zou nog een borstvoedingsjuweeltje willen voor mijn 2 jongens maar ‘k ben allergisch en draag uiteindelijk nooit juwelen en dit en dat… het komt er niet van. ‘k durf niet kiezen, beslissen.

  Like

 4. Pingback: 21 voor 2021 – update 3 – Boston, baby!

 5. Pingback: Wat lukte er van die 21 voor 2021? – Boston, baby!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s